Бизнис

Плати до 32.868 денари: Инспекторатот за употреба на јазиците вработува 7 лица

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Министерството за правда – Инспекторат за употреба на јазиците...

Петоцифрена добивка: Двете домашни компании за отстранување опасен отпад се во сопственост на жени

Отпадот во последно време е во центарот на интересот на јавноста, особено поради фактот за високото ниво на загаденост во земјата.