УЈП ќе понуди на јавна аукција движен и недвижен имот

Објавено: 14 февруари 2020 - 09:33

Управата за јавни приходи на јавна аукција закажана за 27-ми февруари ќе понуди на продажба движен и недвижен имот запленет од должници, по основ на неплатен долг и други давачки. 

На продажба се нудат лозја, ниви, машини, станови, деловен простор, автомобили, товарни возила…

Детална листа на имотот кој се нуди на продажба ТУКА.

Сподели ја веста

Последни содржини