Фирма на неделата

Бургеристика со Burger House: Зошто Хамбургерите не се прават со шунка?

Како што веќе знаете, „хамбургер“ е сендвич направен од округло лепче, различни додатоци и „ham„ или во превод шунка(?) Не!!! И врапчињата на...

Бренд на неделата: ПЗУ "Симбел Дент" Тетово

Бренд кој е препознатлив насекаде и во текот на целокупното постоење и работење на ординацијата.  Синоним за квалитет отсликан преку безброј...