Ова не е селфи после кафана

Објавено: 12 август 2019 - 13:43

Можеби ви изгледа неверојатно, но сепак ова не е вашето куче после „салата-ракија“ во Дебар Маало. Тајната на ваквата насмевка лежи во голема порција од вкусната храна HUSSE.

Husse има широка палета на производи за кучиња, сите производи се доставуваат бесплатно до вашата адреса од страна на пријателски расположени Husse доставувачи или нутриционисти. Не сте сигурни кој продукт да го одберете? Јавете се кај вашиот локален Husse доставувач или во централата на Husse. Заедно ќе пронајдеме кој е вистинскиот производ за вашиот миленик.

Ocean Care Mini е Супер Премиум храна на база на лосос и ориз, направена со високосварливи состојки кои се прикладни за кучиња со чувствителен дигестивен систем. Помала е веројатноста да предизвика алергии во споредба со другите храни. Овој производ не содржи вештачки бои и конзерванси.

Pro Prima е комплетна храна за кучиња која ги содржи сите потребни хранливи материи, витамини и минерали. Оваа храна е дизајнирана првенствено за професионалните одгледувачи.

Opus Farm (пилешко месо и компири) е комплетна храна. Без вештачки бои, глутен и житарки. Соодветна е за оние кучиња чии сопственици преферираат да ги хранат со формула без житарки, на база на пилешко месо и компири. Производот содржи внимателно одбрани суровини со највисок квалитет. Исто така оваа храна е соодветна за кучиња со чувствителен дигестивен систем.

Digest е Супер Премиум храна на база на јагнешко месо и ориз, направена со високосварливи состојки кои се прикладни за кучиња со чувствителен дигестивен систем. Помала е веројатноста за предизвикување на алергии во споредба со другите храни. Овој производ не содржи вештачки бои и конзерванси.

Ocean Care е Супер Премиум храна на база на лосос и ориз, направена со високосварливи состојки кои се прикладни за кучиња со чувствителен дигестивен систем. Помала е веројатноста да предизвика алергии во споредба со другите храни. Овој производ не содржи вештачки бои и конзерванси.

Комплетна храна за кутриња во раст и кучки доилки. Valp е Супер Премиум храна која снабдува со дополнителни хранливи материи, витамини и минерали кои им се потребни на кутрињата додека растат. Соодветна е како стартер за кутриња од 3 недели возраст и како комплетен оброк од 4 недели возраст до нивната зрелост. Идеална е и за бремени кучки и кучки доилки.

Optimal е Супер Премиум храна која ги содржи само најдобрите состојки. Главен извор на протеини е високо квалитетниот пилешки протеин. Оptimal нуди поголема енергетска вредност во однос на обичната храна и е соодветна за активни кучиња од средни и големи раси, кои имаат зголемени енергетски потреби. Optimal се препорачува и за кутриња и кучки доилки. Без конзерванси и вештачки бои.

Valp Mini е Супер Премиум храна за кутриња од мали раси која снабдува со дополнителни хранливи материи, витамини и минерали, потребни на кутрињата додека растат. Соодветна е како стартер за кутриња од 3 недели возраст и како комплетен оброк од 4 недели возраст до нивната зрелост. Идеална е и за бремени кучки и кучки доилки.

Valp Maxi е Супер Премиум храна која снабдува со дополнителни хранливи материи, витамини и минерали, потребни на кутрињата додека растат. Соодветна е за кутриња од 4 недели возраст до нивната зрелост. Големината на гранулата е прилагодена за кутрињата од големи раси. Valp Maxi исто така содржи 1000 мг/кг глукозамин и хондроитин.

Opus Farm (пилешко месо и компири) е комплетна храна. Без вештачки бои, глутен и житарки. Соодветна е за оние кучиња чии сопственици преферираат да ги хранат со формула без житарки, на база на пилешко месо и компири. Производот содржи внимателно одбрани суровини со највисок квалитет. Исто така оваа храна е соодветна за кучиња со чувствителен дигестивен систем.

Дознајте повеќе на https://macedonia.husse.com/.

Сподели ја веста

Последни содржини