Запознајте го стручниот тим на СИМБЕЛ ДЕНТ

Објавено: 26 Октомври 2017 - 13:14

Запознајте го тимот на ПЗУ "СИМБЕЛ ДЕНТ"- Тетово. Спој на долгогодишно искуство, знаење и младешка енергија. Предводен од имплантологот Д-р. Маре Серафимовска, професионалец со огромно искуство и докажана стручност, овој тим ви ги нуди сите стоматолошки услуги.
Закажете термин на 044 340 384 или на 070 313 135 и посетете ја ординацијата која се наоѓа на ул.”Илинденска” бб 1200 Тетово, Македонија.

Стоматолошката ординација “SIMBEL DENT” на Др. Маре Серафимовска ги нуди сите стандардни стоматолошки услуги: Пломби во боја, Stress free работа со деца, Коронки и мостови од порцелан изработени по CAD/CAM систем, Поставување на украси од вистински дијаманти, Поставување на забни импланти, Интервенции од оралната хирургија и многу други.

Со повеќе од петнаесет години успешна работа, оваа ординација заслужено се наоѓа помеѓу најдобрите во својата дејност.

Огромниот број на пациенти од сите возрасти зборува за квалитетот на стручниот тим. Преку постојано надградување во земјата, како и во странство, “SIMBEL DENT” нуди врвни услуги по светски стандарди. Многуте награди и сертификати се доказ за квалитетот на оваа стоматолошка ординација.

Сподели ја веста

Последни содржини