Култура

Едукативни пакетчиња- Новогодишен хит од Хартија Комерц

Израдувајте ги вашите најмили со прекрасните новогодишни едукативни пакетчиња. Подарете им го вистинскиот подарок и гледајте како уживаат додека...

Концерт на етно составот „Езерки и 7/8“ од Загреб во Тетово

Почитувани, Ве покануваме на концертот на македонскиот етно состав „Езерки“и „7/8“ од Загреб на ден 15.09.2017, во ЦК „Иљо Антески - Смок“ –...