(Фото) Откриен редок балкански рис во близина на Стража

Објавено: 19 февруари 2020 - 15:13

Македонското еколошко друштво (МЕД) на Фејсбук објавија фотографии и информации за заловување на нов рис.

Во продолжение ви ја пренесуваме објавата во целост: 

Сподели ја веста

Последни содржини