Каков имот пријавил кандидатот за претседател Блерим Река?

Објавено: 08 април 2019 - 09:25

Во својот имотен лист доставен до Државната комисија за спречување корупција Блерим Река пријавил каков имот поседува.

На свое име, како што јавува Емагазин, кандидатот за претседател има куќа од 200 метри квадратни проценета на 200 илјади евра.

Пријавил и дека поседува АудиА3, додека месечната плата му изнесува 2,601 евра.

Имотниот лист погледнете го на страната на Државна комисија за спречување корупција.

 

Сподели ја веста

Последни содржини