Следниот понеделник неработен за сите граѓани

Објавено: 02 декември 2019 - 12:31

Следниот понеделник ќе биде неработен ден за сите граѓани, во однос на празникот „Свети Климент Охридски“, кој се паѓа во недела на 8-ми декември, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Mинистерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита празникот „Св.Климент Охридски”.

Сподели ја веста

Последни содржини