Македонија

Масонерија во Македонија - Хирургот Угриновски е Голем Мајстор на ГЛМ

Деновиве Балканот се занимава со тоа кој се’ е припадник на Масонската ложа. Оваа секогаш интригантна тема, повторно се најде на...

Македонка дел од судскиот тим на ЛОИ во Токио

Анета Павловска (33) од Битола ќе стане првата Македонка која ќе биде дел од судискиот тим на престојните Летни олимписки игри во Токио