Македонија

Фото: Поубавата страна на МВР

На официјалните профили на Министерство за внатрешни работи на Инстаграм и Фејсбук може да се најдат фотографии од претставнички на понежниот пол...

Скопска некултура: Уринирање на улица!

Нивото на општа култура ни е на најниска можна точка.