Менаџер на денот

Бизнис Каталог Ексклузив: Славче Таневски- Генијалниот дизајнер на Mercedes Benz

  Ексклузивно интервју со генијалниот дизајнер Славче Таневски, "мозокот" кој стои позади новиот Mercedes GLC Coupe. Бизнис Каталог преку...