10 „заповеди“ на Photoshop што секој дизајнер треба да ги следи

Објавено: 19 април 2019 - 15:16

Кога работите во тим, и повеќе дизајнери и програмери работат на иста датотека на Photoshop, постојат одредени протоколи што треба да ги следите.

Направивме листа од 10 „заповеди“ на Photoshop што секој дизајнер треба да ги земе во предвид кога работи на групни проекти.

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Сподели ја веста

Последни содржини