9 работи кои не треба да ги кажете на дизајнер

Објавено: 15 април 2019 - 11:12

Доколку сте биле дел од креативна работа, дефинитвно сте имале смешни побарувања од клиентите. Барале од вас невозможно нешто, да добијат гратис или пак да биде помалку платено.
Ова се работите што е строго забрането да ги кажете на дизајнерите доколку сакате вашата работа да биде перфектно изработена.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Сподели ја веста

Последни содржини