Образование

СВР-Тетово- Домаќин на тетовските средношколци во рамките на Програмата „Учиме право“

Секторот за внатрешни работи Тетово вчера ( 19 април ) беше домаќин на триесетина тетовски средношколци, претставници на Здружението на граѓани „...

Слободан Зафировски: Ветувам дека еден ден ТЕ-ВОЛЕЈ ќе биде шампионски клуб на кој што нашиот град ќе биде горд

Направивме интервју со младиот и талентиран тренер на одбојкарскиот клуб ОК "ТЕ-ВОЛЕЈ" од Тетово, Слободан Зафировски. Квалитетно ни објасни за...