Образование

Денеска се одржува натпревар за најдобра ученичка компанија

Денес во Трговскиот Центар Веро-Џамбо, Скопје од 10:00 до 17:00 часот, Џуниор Ачивмент Македонија организира Национален натпревар на ученички...

На денешен ден: Најважните настани во историјата (8 февруари)

Што се случувало низ историјата на денешен ден? Кои важни личности се родени на денешниот датум? Еве што точно се случувало низ историјата.