Образование

На денешен ден: Што се случило, кој се родил, што достигнал на 16 јануари

Што се случуваше низ историјата на денешен ден? Кои важни личности се родени на денешниот датум? Прочитајте повеќе во оваа статија наречена "На...

ОК Те-Волеј: Учиме здрави навики

Едукацијата на младите е подеднакво важна како и тренирањето, па затоа овој пат младите одбојкари и одбојкарки на Те-Волеј имаа прилика да...