Обраќање на Заев за откажаната лидерска и идните одлуки за СЈО, пописот и Изборниот законик

Објавено: 19 јули 2019 - 14:17

Обраќање на Заев за откажаната лидерска и идните одлуки за СЈО, пописот и Изборниот законик

 

 

Сподели ја веста

Последни содржини