Политика

Потрошени 2.895.605 евра за патни трошоци, пратеници со станови во Скопје примале надоместоци

Извештајот од анализата на патните трошоци на пратениците во периодот од 2015 до 2019 година што денеска Државната комисија за спречување...

Амди Бајрам заспа на свечената седница

Во Собранието во моментов се одржува свечена седница на која пратениците ќе го гласаат Протоколот за ратификација на членството на Македонија во...