Стил

Disconnecting Connection - фото албум кој ја претставува суровата реалност на човекот и социјалните мрежи

Еднаш одамна во облеката осветлена со сино светло некогаш постоело личност. - Е мотото на проектот Disconnecting Connection На...

Ресторанот АНГЕЛ ви го претставува новото ДНЕВНО МЕНИ

Почнувајќи од денеска, 22.01.2017, Ресторанот "Ангел" Тетово ви ги нуди своите одлични јадења и специјалитети по неверојатно ниски цени, со новото...