Футуристички дом со неонски ентериер

Објавено: 17 November 2019 - 10:10

Архитектите кои работеа на овој објект, направија вистинска трансформација на куќата од место со недостаток на природна светлина, до дом исполнет со неонска светлина. 

Футуристичкиот стил одлично се вклопува со функционалниот простор. Во него преовладуваат неколку бои. Жолти детали, сини врати, плочки во портокалова боја...

Ова се само мал дел од боите од спектарот кој преовладува во куќата, во која доминира минимализмот. 

Одлична идеја за сите оние кои сакаат шаренило во своите домови!

Сподели ја веста

Последни содржини