Предновогодишна месечна агенда на ресторан АНГЕЛ

Објавено: 01 декември 2017 - 16:15

Сакате да ја дознаете целата агенда на ресторанот Ангел за овој месец? Еве ви можност да ја испланирате предновогодишната забава и да закажете место на еден од огромниот број настапи за месецот. 

Агендата на ресторанот е исполнета со различни имиња кои до сега направија одлични настапи во текот на целата година. Понудата е богата и задоволува сечиј вкус.

Во последниот месец од годината ќе уживате во настапите на Амир и Ивица, Даци Бенд, Коки Бенд, Мартина Кликовац, Бионда, Тимко Чичаковски, Коки Петрушев, Тони и Весна Диндеви,Гаге Бенд, Даниел Тушев, Перо Пандилоски и многу други.

Ресторанот Ангел ви нуди можност за креирање на менија за предновогодишни прослави. Закажете на 078 310 574 или јавете се за да се информирате за одличните понуди.

Сподели ја веста

Последни содржини