Видео: Не е лесно да се биде швалер!

Објавено: 30 јануари 2020 - 13:27

Оние кои сакаат да изневеруваат, мораат да бидат спремни на сите ризици.

На Твитер се појави видео на кое се гледа како маж виси на прозор и тоа само по долна облека и чорапи. Не треба да сте експерти за да сфатите од кого бега. Ризик јак мила душа, тој очигледно сакал безбедно да се приземји, така што ќе се лизне низ зградата, но се измамил, па паднал болно и незгодно.

 

 

Сподели ја веста

Последни содржини