Стил

(Фото) Знаете ли колку чини фустанот што го носеше Котевска на Оскарите?

Иако медените дома ќе се вратат без награда, сепак двете номинации за „Медена земја“ се повеќе од еден Оскар.

Откријте што значи да се будите во 3 часот наутро

Повеќето луѓе се будат неколкупати во текот на една ноќ, обично кога менуваат позиција на телото.