Свет

Домат со големина на боровинка. Прв од ваков вид.

Израелската компанија „Кедма" одгледала домат со големина на боровница, најмалиот домат што е одгледан во земјата, а како што наведува...

Убиецот на Менхетен е идентификуван - Властите велат дека станува збор за "ISIS"

Осомничениот за нападот на Менхетен, во кој загинаа осум луѓе и најмалку 11 се повредени, е од Узбекистан и се вика Сајфуло Хабибулаевич Саипов,...