Форбс со листа за топ 5 дестинации за 2020 година

Објавено: 14 февруари 2020 - 08:26

Еден од највлијателните глобални медиуми Форбс, како и години наназад така и оваа ја претстави листата на топ пет дестинации кои треба да се посетат во 2020 година. 

На листата се наоѓаат земји од повеќе континенти, но не на истата не се наоѓаат Италија, Франција, Шпанија, Индонезија и нивните популарни туристички места: Венеција, Париз, Барселона и Бали.

Во продолжение се прикажани Топ 5-те дестинации за 2020 година:

ЈАПОНИЈА

 

ПОРТОРИКО

 

ПОРТУГАЛИЈА

 

ИЗРАЕЛ

 

ИНДИЈА

 

Сподели ја веста

Последни содржини