Специјална серија на Coca Cola лименки инспирирани од Avengers

Објавено: 23 мај 2019 - 09:08

Coca Cola е позната по своите креативни реклами и кампањи, инспирирани од познатите суперхерои на Марвел, Avengers, направиле лиминитрана интересна серија на лименки.

Она што е интересно што овие лименки се отвараат на еден интересен начин, бидејќи отварачите се дизајнирани како колекционерски значки.

Лимитираната серија на Coca Cola е направена од дизајнер кој работел за Марвел, тој ги нацртал суперхероите на лименките./adsoftheworld.com

 

Сподели ја веста

Последни содржини