Свет

Видео: Прекинат говорот на Иванов и евакуирана салата во Мелбурн

Поранешниот македонски претседател, Ѓорге Иванов, со семејството, сопругата Маја и синот Иван, се наоѓаат во посета на македонските иселеници во...

Анализа: Ова се најсреќните броеви на лото

Добра вест е дека судејќи според големата британска анализа, некои бројки се навистина „посреќни“ од другите, но лошата вест е дека шансата да ја...