Свет

Блокиран Херцег Нови: Ликвидиран Шчепан Рогановиќ

Новорсти рс. пренесува дека утрово околу 9 часот е убиен Шчепан Рогановиќ (37) во Херцег Нови.  

Видео: Мајка наскоро ќе го роди 22-то дете!

Најголемото семејство во Велика Британија брои 24 члена – родители, 21 дете и наскоро нова принова. Сју Радфорд (44) за два и пол месеци...