15 најскапи предмети во светот

Објавено: 22 November 2019 - 12:11

Во светот постојат колекционери кои се спремни да одвојат голем дел од своето богатство за поседување на одреден предмет. Во видеото погледнете ги 15-те најскапи и најретки предмети во светот.