7 трикчиња при користењето на Iphone X што мора да ги знаете

Објавено: 07 декември 2017 - 05:47

Iphone X e првиот фулскрин мобилен на Apple. Исто така е и првиот модел што целосно го отстрани Home копчето. Ова се некои трикчиња кои ќе ви го олеснат работењето со овој модел, а кои можеби не сте ги знаеле.