Документарен филм за 30-годишнината на ВОЈВОДИ-Тетово

Објавено: 15 мај 2019 - 14:02

Погледнете го новиот документарен филм направен по повод големиот јубилеј- 30 години од формирањето на навивачката група ВОЈВОДИ од Тетово. Им честитаме на огромниот успех и им посакуваме уште многу, многу родендени и среќни моменти.