ЕХФ со специјално видео за македонските навивачи! Погледнете го.

Објавено: 22 јануари 2018 - 11:42

За феноменот наречен "Фалангата", одамна знае целата ракометна јавност. Европската Ракометна Федерација со особена почит кон нашата публика излезе со специјално видео. Погледнете го видеото и уживајте во незаборавните моменти кои нашите великани ни ги приредија.