Го бркаме дождот со летни освежителни коктели

Објавено: 24 јуни 2019 - 10:30

Ви треба лесен, колоритен и вкусен летен пијалок за опуштена забава? Бизнис Каталог ви предлага неколку рецепти за подготовка на летни освежителни алкохолни коктели.