Излезе новиот трејлер за петтата сезона на Black Mirror

Објавено: 15 мај 2019 - 14:09

Дали може да замислите живот без модерната технологија? Колку многу станавме зависни од неа? Дали кликнувањето на едно копче може да замени вистински чувства, физички контакт, излегување во природа. Петтата сезона на Black Mirror изгледа позастрашувачки од било кога. Погледнете го новиот трејлер.