Јас сум "AI"- Видео кое ќе ве наежи

Објавено: 13 март 2018 - 11:13

Технологијата се развива секојдневно и пребрзо. Главниот фокус е на вештачката интелегенција и таа зема голем замав. Дали човекот ќе биде заменет од робот ? 
Погледнете го ова видео кое потенцира зошто вештачката интелегнција е важна за човештвото.

И секако, уживајте во музиката...