Како големите брендови ве тераат да трошите повеќе пари

Објавено: 08 април 2019 - 09:15

Погледнете на кој начин рестораните за брза храна ве тераат да трошите повеќе пари, без притоа да размислите дали оние мали сендвичи вредат 11 долари. Анализа на Business Insider.