Како се снимаат рекламите за храна?

Објавено: 18 November 2019 - 11:44

Дали некогаш сте се запрашале како храната изгледа толку вкусно во рекламите? Стив Гиралт е фотограф кој прави комбинација од луѓе, фотоапарати и роботи за да добие совршена фотографија.