Кило горе, кило доле со ОК "ТЕ-ВОЛЕЈ"- Тетово

Објавено: 13 април 2018 - 14:27

Интервју со одбојкарскиот клуб ТЕ-ВОЛЕЈ од Тетово. Што најмногу ги вади од такт, што би направиле со милион евра и која им е омилената песна за играње. Дознајте во ова кратко видео.