Колку „тежи“ британското кралско семејство?

Објавено: 07 февруари 2020 - 13:18

Дали некогаш сте се запрашале како британското кралско семејство го стекнало своето богатство или дали едноставно сметате дека е премногу едно семејство да поседува толку моќ? Во видеото дознајте за богатството на кралското семејство и каква улога има кралицата Елизабета во раководењето со финансиите.