Луѓе кои го надитрија системот

Објавено: 02 декември 2019 - 11:33

Дали мислите дека луѓето кои го избегнуваат законот и ги искористуваат дупките во системот, се криминалци? Или лоши луѓе кои се обидуваат да остварат профит на туѓ трошок? Понекогаш тие се само паметни, снаодливи луѓе кои наоѓаат профит таму каде што се чини невозможно, благодарение на нивната способност да размислуваат „надвор од кутијата“. Има многу приказни во светот што го докажуваат ова.