Најдобрите мобилни уреди на пазарот за 2017 година

Објавено: 23 November 2017 - 16:32

Одлична анализа на Tech Insider за новите мобилни телефони кои се актуелни на пазарот. После деталното проучување на перформансите, издржливоста на батеријата, камерата, како и останатите технички спецификации, во ова кратко видео ни ги презентираат најдобрите телефони на пазарот.  iPhone, Samsung's Galaxy Note8, Google Pixel, OnePlus 5, како и Andy Rubin's Essential phone се дел од уредите со кои не можете да згрешите.