Направи сам: Декорации за дома

Објавено: 21 април 2020 - 15:04

Одлично хоби кое може да го практикувате во изолација. Во ова видео ќе погледнете навистина интересни декорации кои може да ги направите сами и нема воопшто да ве чинат. Уживајте!