Неконтролирано смеење на водителка на вести

Објавено: 14 февруари 2020 - 08:44

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее. Видеото предизвика различни реакции, претежно негативни.