Новогодишна прослава во Скопје во далечната 1967 година

Објавено: 30 декември 2019 - 11:42

На каналот Youtube може да се најде снимка од Новогодишниот Дневник во 1967 година, емитуван на РТ Скопје, на која репортерот Ристе Таваганов известува за новогодишната прослава.