Острови во Грција кои мора да ги имате во „must see“ листата

Објавено: 24 јуни 2019 - 10:39

Летните одмори почнаа. Туристичките места полека се полнат со туристи кои со душа ги чекаат топлите сончеви денови, песочни плажи, забава до бесвест и добра музика.

Кои се 10-те острови во Грција кои мора да ги имате во „must see“ листата?