По видеото на Амди, Елон Маск се оддаде на дрога

Објавено: 07 февруари 2019 - 18:20

Амди Бајрам, кој најави кандидатура на претстојните претседателски избори, изјави дека политичкиот бренд кој го градеше изминатите години ќе добие физичка форма-Амди Кола.