Погледнете како изгледа "Куќата на стравот" вредна 1 милион долари

Објавено: 31 јануари 2020 - 12:47

Секоја година околу "Ноќта на вештерките", Лос Анџелес ја претвора зоолошката градина за време на фестивалот на стравот. Покрај "Куќата на стравот", паркот има и неколку застрашувачки атракции, игри и изведби. Паркот во просек има 60.000 посетители во една сезона.