Погледнете како изгледа лет од 31.000 долари

Објавено: 27 декември 2019 - 11:06

Како изгледа да летате кога ќе ја платите најскапата авионска карта во светот, знаат само оние со исклучително длабок џеб, но и јутуберот Кејси Неистат, кој го почести авиокомпанијата Etihad Airways со еден таков лет. Не е познато која би била точната цена на летот со Etihad, но според Business Insider повратен билет на релација Њујорк – Абу Даби во луксузен авион чини 31.000 долари за едно лице или 41 000 долари за две лица.