Погледнете како изгледа најголемиот гардеробер во светот

Објавено: 23 јануари 2020 - 10:39

Рајан Серхант го започна првиот ден во бизнисот со недвижнини на 15.09.2008 година - истиот ден кога браќата Леман поднесоа банкрот во пресрет на колапсот на хипотекарната хипотека. Додека секторот за недвижнини постојано се опоравува, самиот Серхант брзо стана еден од најуспешните брокери во светот, но тоа што посебно воодушевува е неговиот дом, од кој особено внимание привлекува гардероберот. Погледнете зошто е тоа така.